Z
Podloga: eva pena
Z
Podplat: guma
Z
Zgornji del: tekstil

Bosky sandali Performance light Y-tech

104,00 €
37
38
42
43

 

S tem sandalom ste lahko samozavestni vsakič, ko ga potegnete iz nahrbtnika. Kombinacija super lahkega sandala s popolnim oprijemom na nogi in debelejšega podplata ga ne naredi samo kot popoln rezervni čevelj, temveč predvsem univerzalen, izjemno udoben lahek sandal. Zaradi izredno majhne teže lahko ta sandal vedno nosite s seboj. Majhna teža podplata je tudi prijetna za nošenje.

Performance Light je trenutno najprimernejši sandal iz naše ponudbe za tek, zahvaljujoč kombinaciji robustne in močne vezi z zelo lahkim podplatom, ki drži obliko, se odlično drži na nogi tudi med hitrim gibanjem.

 

Dolžina je merjena od roba do roba.

37 - notranja dolžina - 24,3 cm - širina - 9,6 cm

38 - notranja dolžina - 24,9 cm - širina - 9,9 cm

39 - notranja dolžina - 25,5 cm - širina - 10,1 cm

40 - notranja dolžina - 26,2 cm - širina - 10,3 cm

41 - notranja dolžina - 27,0 cm - širina - 10,6 cm

42 - notranja dolžina - 27,7 cm - širina - 11,0 cm

43 - notranja dolžina - 28,5 cm - širina - 11,3 cm

Dolžina in širina sta merjena od roba do roba. Priporoča se cca 0,7 cm dodatnega prostora. Pred vsakim nakupom obvezno izmerite dolžino in širino obeh nog. Nato izmerjene vrednosti primerjajte z našo tabelo in izberite najprimernejšo velikost. Ne pozabite dodati prostora za prste. 

 

Lastnosti:

  • prilagodljivi in vzdržljivi
  • za normlna in širša stopala
  • debelina podplata 11 mm

 

 

Bosky - ljubezen do sandalov in vera v preprosta merila - vzdržljivost in vsestranskost. Ključni parametri sandalov so moč, vzdržljivost, praktičnost uporabe in maksimalno upoštevanje potreb človeškega stopala. Čeprav osnova sandalov Bosky ostaja enaka, so dodane nove različice z različnimi vrstami zavezovanja ali drugih materialov. Razvoj lastnega edinstvenega Enduro grip podplata je velik korak naprej v primerjavi z začetkom.

Kako izberem pravilno
velikost obutve?

Izbira velikosti obutve,
ki se prodajajo v trgovini MalaMaša

Preberi

BODITE OBVEŠČENI U VSEH NOVOSTIH IN AKCIJAH

Prijavite se Mala Maša novice in prvi boste obveščeno o vseh naših novostih in akcijah.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.