Z
Podloga: tekstil
Z
Podplat: guma
Z
Zgornji del: tekstil

Anatomic STARTER modra

32,90 €

Izdelka trenutno ni na zalogi.

 

Superge so narejene kot minimalistična obutev, njihova oblika v celoti ustreza obliki človeškega stopala, imajo rahlo ojačano peto. Superge imajo 6 mm debel podplat iz termoplastične gume. Zgornji del je iz 3-slonjega bombaža, ki zagotavlja trpežnost, zračnost in prožnost. Superge imajo odstranljiv tekstilni vložek brez loka. 

 

 

38 - notranja dolžina - 24,0 cm - širina - 9,5 cm

39 - notranja dolžina - 24,7 cm - širina - 9,7 cm

40 - notranja dolžina - 25,5 cm - širina - 9,9 cm

41 - notranja dolžina - 26,1 cm - širina - 10,1 cm

42 - notranja dolžina - 27,0 cm - širina - 10,2 cm

43 - notranja dolžina - 27,5 cm - širina - 10,2 cm

Merjeno z merilcem Plus12. Priporoča se 1 do 1,2 cm dodatnega prostora. Pred vsakim nakupom obvezno izmerite dolžino in širino obeh nog. Nato izmerjene vrednosti primerjajte z našo tabelo in izberite najprimernejšo velikost. Ne pozabite dodati prostora za prste. ND smo izmerili sami pri Mala Maša.

 

Anatomic - je češki proizvajalec predvsem otroških copat. Začeli so kot prodajalec otroških čevljev, ko pa na trgu niso našli kakovostnih copat, po katerih je bilo povpraševanje, so se lotili proizvodnje. Čevlje izdelujejo na Poljskem z lastno ekipo tehnologov in oblikovalcev. Blagovna znamka je pozorna na prožnost in lahkotnost čevlja, tako v prečni kot vzdolžni smeri. Vse je narejeno iz nenevarnih materialov.

Kako izberem pravilno
velikost obutve?

Izbira velikosti obutve,
ki se prodajajo v trgovini MalaMaša

Preberi

BODITE OBVEŠČENI U VSEH NOVOSTIH IN AKCIJAH

Prijavite se Mala Maša novice in prvi boste obveščeno o vseh naših novostih in akcijah.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.