Z
Podloga: merimo volna
Z
Podplat: guma
Z
Zgornji del: nappa usnje

Be Lenka Winter 2.0 Neo Black

159,00 €
38
39
43

 

Ostanite bosonogi, topli in elegantni med mrzlimi zimami z Be Lenka Winter 2.0, novo in izboljšano različico naših najbolje prodajanih zimskih bosonogih škornjev. Izdelani so ročno iz vrhunskega nappa usnja, tople volnene podloge in nepremočljive zaščitne membrane. Vodoodbojno usnje in antiprepustna membrana med usnjem in volno zagotavljata suho, toplo in zračno udobje. Podloga z volno, ki uravnava temperaturo, tvori mehak kokon okoli stopal, ki jih ščiti pred mrazom. Prostorna zasnova nožnega predala omogoča naravno in neomejeno gibanje prstov, kar zagotavlja udobje tudi med celodnevno uporabo. Nudijo odlično vzdržljivost, toplino in udobje. Ti minimalistični škornji, opremljeni s prožnim zunanjim podplatom WinterGrip (odličen oprijem in stabilnost) omogočajo, da doživite legendarno Be Lenka bosonogo svobodo skozi vso zimo.

 

37 - notranja dolžina - 23,9 cm - širina - 9,1 cm

38 - notranja dolžina - 24,6 cm - širina - 9,3 cm

39 - notranja dolžina - 25,3 cm - širina - 9,5 cm

40 - notranja dolžina - 25,9 cm - širina - 9,7 cm

41 - notranja dolžina - 26,6 cm - širina - 9,9 cm

42 - notranja dolžina - 27,3 cm - širina - 10,1 cm

Merjeno z merilcem Plus12. Priporoča se cca 1,2 cm dodatnega prostora.  Merilec Plus12 izmeri dejansko dolžino čevlja, ki ni enaka kot izmerjen vložek. 

 

Lastnosti:

  • 4 mm podlat odporen na obrabo 
  • za širše stopalo in normalen nart
  • izdelano na Slovaškem
  • vodoodporna membrana
  • bosonogi

 

Be Lenka - Podjetje je leta 2015 ustanovila živahna in kreativna Slovakinja Lenka, mati treh otrok in bosonoga navdušenka. Lenka ima hendikep, ki je ni oviral ne v vrhunskem športu ne v poslu. S svojimi čevlji za prosti čas, izdelanimi na Češkem in Slovaškem, so prišli do medijev in uspevajo širiti zavest o zdravi obutvi.  

Podobni izdelki v kategoriji » Zimsko

Najbolj prodajano

Kako izberem pravilno
velikost obutve?

Izbira velikosti obutve,
ki se prodajajo v trgovini MalaMaša

Preberi

BODITE OBVEŠČENI U VSEH NOVOSTIH IN AKCIJAH

Prijavite se Mala Maša novice in prvi boste obveščeno o vseh naših novostih in akcijah.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.