Z
Podloga: eva pena
Z
Podplat: Bosky Enduro grip (kompaktna guma)
Z
Zgornji del: tekstil

Bosky sandali Enduro 2.0 Y slim

83,00 €
37
38
40
42

 

Tanek, mehak, upogljiv, univerzalen, vsestranski sandal z vsemi prednostmi bosonogega čevlja. Hkrati dovolj močen, da nudi oporo utrujenemu stopalu, in malo oblazinjen, ko je za vaša stopala že nekoliko preveč trde površine. Pravi univerzalec. Enduro slim je najtanjši in s tem "najbolj bos" sandal iz nove serije Enduro 2.0.

Vložek iz pene je zmanjšan na najtanjšo sprejemljivo plast, tako da sandal ostane udoben. Podplat ima določeno sposobnost blaženja udarcev, vendar se še vedno popolnoma prilagaja terenu. Vložek je praktičen, nedrseč in enostaven za vzdrževanje. S svojo debelino le nekaj več kot 2 milimetra le minimalno omejuje splošno fleksibilnost podplata.

 

 

Dolžina je merjena od roba do roba.

37 - notranja dolžina - 24,3 cm - širina - 9,6 cm

38 - notranja dolžina - 24,9 cm - širina - 9,9 cm

39 - notranja dolžina - 25,5 cm - širina - 10,1 cm

40 - notranja dolžina - 26,2 cm - širina - 10,3 cm

41 - notranja dolžina - 27,0 cm - širina - 10,6 cm

42 - notranja dolžina - 27,7 cm - širina - 11,0 cm

43 - notranja dolžina - 28,5 cm - širina - 11,3 cm

Dolžina in širina sta merjena od roba do roba. Priporoča se cca 0,7 cm dodatnega prostora. Pred vsakim nakupom obvezno izmerite dolžino in širino obeh nog. Nato izmerjene vrednosti primerjajte z našo tabelo in izberite najprimernejšo velikost. Ne pozabite dodati prostora za prste. 

 

Lastnosti:

  • prilagodljivi in vzdržljivi
  • za normlna in širša stopala
  • debelina podplata 7,5 mm Bosky Enduro grip (kompaktna guma)

 

 

Bosky - ljubezen do sandalov in vera v preprosta merila - vzdržljivost in vsestranskost. Ključni parametri sandalov so moč, vzdržljivost, praktičnost uporabe in maksimalno upoštevanje potreb človeškega stopala. Čeprav osnova sandalov Bosky ostaja enaka, so dodane nove različice z različnimi vrstami zavezovanja ali drugih materialov. Razvoj lastnega edinstvenega Enduro grip podplata je velik korak naprej v primerjavi z začetkom.

Kako izberem pravilno
velikost obutve?

Izbira velikosti obutve,
ki se prodajajo v trgovini MalaMaša

Preberi

BODITE OBVEŠČENI U VSEH NOVOSTIH IN AKCIJAH

Prijavite se Mala Maša novice in prvi boste obveščeno o vseh naših novostih in akcijah.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.