Z
Podloga: usnje
Z
Podplat: guma
Z
Zgornji del: usnje

Be Lenka Brooklyn - Light Blue & Grey

119,00 €
38
39
41

 

Usnjene bosonoge superge Be Lenka Brooklyn so eleganten dodatek k vsaki spomladanski in poletni priložnostni obleki. Zahvaljujoč preprostemu, a elegantnemu videzu in neprimerljivemu udobju bosonoge obutve so idealen spremljevalec za sprehode po mestu in naravi.

Bosonogi športni copati Be Lenka Brooklyn – brezčasni športni videz, prežet z udobnimi, elegantnimi vibracijami. Izdelani iz trpežnega visokokakovostnega usnja -  tanek ultra upogljiv podplat, prožen zgornji del za največji občutek in udobje pri bosonogi obutvi. Zaradi klasičnega priložnostnega dizajna Be Lenka Brooklyn so obvezen del vsake garderobe in so primerni za vse, od mestnih izletov do priložnostnih sprehodov po parkih.

 

38 - notranja dolžina - 24,6 cm - širina - 9,0 cm

39 - notranja dolžina - 25,3 cm - širina - 9,2 cm

40 - notranja dolžina - 25,9 cm - širina - 9,4 cm

41 - notranja dolžina - 26,6 cm - širina - 9,6 cm

Merjeno z merilcem Plus12. Pred vsakim nakupom obvezno izmerite dolžino in širino obeh nog. Nato izmerjene vrednosti primerjajte z našo tabelo in izberite najprimernejšo velikost. Ne pozabite dodati prostora za prtske. 

 

Lastnosti:

  • 4mm podlat
  • za širše stopalo in normalen do širok nart
  • bosonogi

 

Be Lenka - Podjetje je leta 2015 ustanovila živahna in kreativna Slovakinja Lenka, mati treh otrok in bosonoga navdušenka. Lenka ima hendikep, ki je ni oviral ne v vrhunskem športu ne v poslu. S svojimi čevlji za prosti čas, izdelanimi na Češkem in Slovaškem, so prišli do medijev in uspevajo širiti zavest o zdravi obutvi.  

 

Podobni izdelki v kategoriji » Odrasli

Kako izberem pravilno
velikost obutve?

Izbira velikosti obutve,
ki se prodajajo v trgovini MalaMaša

Preberi

BODITE OBVEŠČENI U VSEH NOVOSTIH IN AKCIJAH

Prijavite se Mala Maša novice in prvi boste obveščeno o vseh naših novostih in akcijah.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.