Z
Podloga: tekstil
Z
Podplat: guma
Z
Zgornji del: usnje

Be Lenka Jolly Acqua Green

Od 55,00 €
29 55,00 €

 

Be Lenka Jolly Kids bosonogi čevlji poskrbijo za maksimalno udobje za otroško nogo. Zgornji del čevlja je izdelan iz vrhunskega usnja nubuck za enostavno vzdrževanje. Dihajoča tkanina v notranjosti ohranja nogic suhe. Redna impregnacija bo zagotovila vodotesnost in lepši videz čevljev.

Kosti v otroških nogah so omehčane in zato sta prožnost in neomejeno gibanje stopal izjemno pomembna za njihov naravni razvoj.

Izjemno tanek in fleksibilen, 6 mm podložek omogoča stopalu naravno upogibanje in fleksibilnost, kar ima za posledico izboljšano hojo, močnejše stopalne mišice in povečano senzorno povratno informacijo (za boljši nadzor motorične funkcije in ravnotežja). Bosonogi čevlji Be Lenka Jolly so primerni za nošnje na igriščih, parkih, vseh urbanih okoljih in za vsakodnevno hojo. Širok sprednji del čevlja omogoča, da se prsti prosto premikajo in jih ne čevlji ne utesnjujejo, kot to počnejo tradicionalni čevlji, s tem pa zagotavlja udobje tudi med celodnevno uporabo.

Prekomerno drgnjenje ali pranje lahko poškoduje dizajn na čevljih. Vendar pa ne vpliva ali zmanjšuje kakovosti. Priporočamo, da jih očistite z mehko, vlaženo krpo. Čevlji niso namenjeni športu. Zlasti pri kolesarjenju, plezanju po skalah in drugih dejavnostih, se lahko mehansko poškoduje.

Primerni so za normalno do nekoliko širše stopalo, nižji do nekoliko višji nart in ozke do širše gležnje. Idealni za stopalo v obliki plavuti.

 

25 - notranja dolžina - 16,2 cm - širina - 6,9 cm

26 - notranja dolžina - 17,0 cm - širina - 7,1 cm

27 - notranja dolžina - 17,6 cm - širina - 7,2 cm

28 - notranja dolžina - 18,2 cm - širina - 7,3 cm

29 - notranja dolžina - 19,0 cm - širina - 7,5 cm

30 - notranja dolžina - 19,6 cm - širina - 7,6 cm

31 - notranja dolžina - 20,2 cm - širina - 7,8 cm

32 - notranja dolžina - 21,0 cm - širina - 8,0 cm

33 - notranja dolžina - 21,7 cm - širina - 8,2 cm

34 - notranja dolžina - 22,2 cm - širina - 8,4 cm

35 - notranja dolžina - 23,0 cm - širina - 8,5 cm

Merjeno z merilcem Plus12. Priporoča se 1 do 1,2 cm dodatnega prostora. Pri manjših številkah (v kolikor otrok še ni navajen na večji prostor) se priporoča nekje 0,5 do 0,6 cm prostora. 

 

Lastnosti:

  • 6 mm podplat
  • prilagodljivi
  • bosonogi

 

Be Lenka - Slovaška blagovna znamka Be Lenka je bila ustanovljena leta 2015, ko so začeli šivati ​​nosilke za nošenje otrok, leta 2017 pa so začeli proizvajati bosonogo obutev za odrasle. V nekaj letih so postali ena izmed najbolj priljubljenih blagovnih znamk bosonogih čevljev z lokalno proizvodnjo in lepim dizajnom. 

 

Kako izberem pravilno
velikost obutve?

Izbira velikosti obutve,
ki se prodajajo v trgovini MalaMaša

Preberi

BODITE OBVEŠČENI U VSEH NOVOSTIH IN AKCIJAH

Prijavite se Mala Maša novice in prvi boste obveščeno o vseh naših novostih in akcijah.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.