Z
Podloga: usnje
Z
Podplat: guma
Z
Zgornji del: usnje

Dodo shoes sandali Roza Jagoda

38,90 €
20
24

 

Barefoot Dodo sandali so iz mehkega usnja, s prožnim podplatom iz naravne gume, praktični, lahki in mehki, preprostega a elegantnega dizajna. Mehko usnje omogoča optimalno zračenje stopala. Tanek 3 mm podlat iz gume je izjemno prilagodljiv, upogiba se na vse strani in je odporen na obrabo.

 

20 - notranja dolžina - 12,6 cm - širina - 5,8 cm

21 - notranja dolžina - 13,2 cm - širina - 6,0 cm

22 - notranja dolžina - 14,0 cm - širina - 6,2 cm

23 - notranja dolžina - 14,8 cm - širina - 6,3 cm

24 - notranja dolžina - 15,2 cm - širina - 6,4 cm

25 - notranja dolžina - 16,0 cm - širina - 6,6 cm

26 - notranja dolžina - 16,6 cm - širina - 6,8 cm

27 - notranja dolžina - 17,3 cm - širina - 7,0 cm

Merjeno z merilcem Plus12. Priporoča se cca 0,7 cm dodatnega prostora. Pred vsakim nakupom obvezno izmerite dolžino in širino obeh nog. Nato izmerjene vrednosti primerjajte z našo tabelo in izberite najprimernejšo velikost. Ne pozabite dodati prostora za prtske. ND smo izmerili sami pri Mala Maša.

 

Kako izmeriti pravilno velikost stopala? Preberi TUKAJ.

 

Lastnosti:

  • 3 mm podplat
  • dobro prileganje različnim stopalom
  • bosonogi

 

Nega:

Čevlje nežno očistite s krpo navlaženo v hladni vodi, brez detergenta ali drugih snovi. Čevljev ne potapljajte v vodo! Previdno očistite madeže in se izogibajte močnemu drgnjenju ali grobemu krtačenju, saj lahko poškodujejo material. Čevlje sušite pri sobni temperaturi, izogibajte se neposredni sončni svetlobi ali drugim virom toplote. Ne perite v pralnem stroju.

 

Dodo shoes - proizvajalec otroških čevljev, specializiran za zdravo obutev, s sedežem v Romuniji. Izdelujejo minimalistične bosonoge sandale in čevlje, ki imajo za osnovo čevelj, ki smo ga razvili skupaj z zdravnikom specialistom za oceno klinične biomehanike stopala. Osredotočeni smo na svetle, vesele barve, čist dizajn, brez kakršnega koli zapletenega okrasja. Materiali, ki jih uporabljajo so visokokakovostni, proizvedeni v EU, prijazni do otroške kože: mehko usnje proizvedeno v Italiji, rastlinsko strojeni vložki in podplati iz naravne gume.

Kako izberem pravilno
velikost obutve?

Izbira velikosti obutve,
ki se prodajajo v trgovini MalaMaša

Preberi

BODITE OBVEŠČENI U VSEH NOVOSTIH IN AKCIJAH

Prijavite se Mala Maša novice in prvi boste obveščeno o vseh naših novostih in akcijah.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.