Z
Podloga: ekološko usnje
Z
Podplat: guma
Z
Zgornji del: organsko gladko usnje

Koel Dalila jeans

Od 64,95 €
25 69,95 €
27 69,95 €

 

Izjemno mehki in prilagodljivi otroški sandali Koel v modri barvi. Udobni otroški sandali so narejeni iz mehkega organskega usnja. Z dvema nastavljivima ježkoma je mogoče čevelj individualno prilagoditi na stopalo. Minimalni podplat je izjemno mehak in prožen. To zagotavlja odličen občutek teka in svobodo gibanja stopala. Visokokakovostna notranja podloga je prav tako narejena iz organskega usnja in je zelo udobna za nošenje. Otroški čevlji Koel namenoma nimajo trdih ojačitev, pete ali podlage. Idealen tudi kot čevelj za prve korake. 

 

23 - notranja dolžina - 15,0 cm - širina - 6,4 cm

24 - notranja dolžina - 16,0 cm - širina - 6,5 cm

25 - notranja dolžina - 16,5 cm - širina - 6,6 cm

26 - notranja dolžina - 17,3 cm - širina - 6,7 cm

27 - notranja dolžina - 18,0 cm - širina - 6,8 cm

Merjeno z merilcem Plus12. Priporoča se 1 do 1,2 cm dodatnega prostora. Pri manjših številkah (v kolikor otrok še ni navajen na večji prostor) se priporoča nekje 0,5 do 0,6 cm prostora. 

 

Lastnosti:

  • eleganten in udoben
  • prilagodljiv podplat
  • za normalno do ožje stopalo, tudi za ozke gležnje
  • bosonogi

 

Koel - Nizozemska znamka otroške obutve Koel4kids je bila ustanovljena septembra 2006 z namenom predstavitve kakovostne, a cenovno dostopne otroške obutve. Koel4kids svoje modele šiva ročno v vrhunski tovarni na Portugalskem in poudarja udobje, vzdržljivost materialov, a tudi varnost okolja.

Kako izberem pravilno
velikost obutve?

Izbira velikosti obutve,
ki se prodajajo v trgovini MalaMaša

Preberi

BODITE OBVEŠČENI U VSEH NOVOSTIH IN AKCIJAH

Prijavite se Mala Maša novice in prvi boste obveščeno o vseh naših novostih in akcijah.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.