Z
Podloga: umetno krzno
Z
Podplat: guma
Z
Zgornji del: nappa usnje

Be Lenka Panda 2.0 - Cheese Yellow

Od 79,00 €
35 85,00 €

 

Naj te male nogice doživijo toplo svobodo čez zimom z visokimi bosonogimi škornji Be Lenka Panda 2.0. Zahvaljujoč domiselnemu dizajnu in podaljšanim ježkom jih je enostavno nositi in obuvati. Topla izolirana podloga, ergonomska oblika v obliki stopala in prožen tanek podplat, zagotavljajo vrhunsko udobje in naraven razvoj stopala. Zaradi novih funkcij, kot so izboljšan jezik z vstavki in pametno nameščeni odsevni elementi na prstih in peti, so primerni za celodnevno udobje v hladnih mesecih. Gladka usnjena površina pa omogoča enostavno vzdrževanje.

Tanek in prožen, 6 mm podplat omogoča, da se stopalo naravno upogiba, kar ima za posledico izboljšano držo pri hoji, močnejše mišice stopala in povečano senzorično povratno informacijo (za boljši nadzor motorične funkcije in ravnotežja).

Čevlji niso namenjeni športu. Zlasti pri kolesarjenju, plezanju po skalah in drugih dejavnostih, se lahko mehansko poškoduje.

 

25 - notranja dolžina - 16,2 cm - širina - 6,8 cm

26 - notranja dolžina - 16,8 cm - širina - 6,9 cm

27 - notranja dolžina - 17,6 cm - širina - 7,1 cm

28 - notranja dolžina - 18,2 cm - širina - 7,2 cm

29 - notranja dolžina - 18,9 cm - širina - 7,3 cm

30 - notranja dolžina - 19,5 cm - širina - 7,5 cm

31 - notranja dolžina - 20,1 cm - širina - 7,6 cm

32 - notranja dolžina - 20,9 cm - širina - 7,8 cm

33 - notranja dolžina - 21,6 cm - širina - 7,9 cm

34 - notranja dolžina - 22,3 cm - širina - 8,1 cm

35 - notranja dolžina - 22,9 cm - širina - 8,2 cm

Merjeno z merilcem Plus12. Priporoča 1,2 cm dodatnega prostora. Pred vsakim nakupom obvezno izmerite dolžino in širino obeh nog. Nato izmerjene vrednosti primerjajte z našo tabelo in izberite najprimernejšo velikost. Ne pozabite dodati prostora za prtske. 

 

Lastnosti:

  • 6 mm podplat
  • vodoodporno usnje
  • bosonogi

 

Be Lenka - Podjetje je leta 2015 ustanovila živahna in kreativna Slovakinja Lenka, mati treh otrok in bosonoga navdušenka. Lenka ima hendikep, ki je ni oviral ne v vrhunskem športu ne v poslu. S svojimi čevlji za prosti čas, izdelanimi na Češkem in Slovaškem, so prišli do medijev in uspevajo širiti zavest o zdravi obutvi.  

Kako izberem pravilno
velikost obutve?

Izbira velikosti obutve,
ki se prodajajo v trgovini MalaMaša

Preberi

BODITE OBVEŠČENI U VSEH NOVOSTIH IN AKCIJAH

Prijavite se Mala Maša novice in prvi boste obveščeno o vseh naših novostih in akcijah.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.