Z
Podloga: tekstil
Z
Podplat: vulkanizirana guma (sestavljena iz 10 % recikliranih ostankov)
Z
Zgornji del: brušeno usnje, tekstil

Be Lenka Joy All Red

55,00 €
25
27
29

 

Premium bosonoge superge iz brušenega usnja in zračnega zgornjega dela iz kolekcije Be Lenka Kids pomlad/poletje s še večjim poudarkom na ekološki dimenziji obutve. Zahvaljujoč nizkemu dizajnu, funkcionalnosti in igrivemu dizajnu se bo vaš otrok vanje zaljubil na prvi pogled.  

Zahvaljujoč koži prijaznim materialom vrhunske kakovosti in minimalističnemu, lahkemu dizajnu Be Lenka Joy zagotavlja neprimerljivo udobje stopal za majhne odraščajoče noge. 

Kosti v otroških stopalih so gibljive, zato sta prožnost in neomejeno gibanje stopal izjemnega pomena za njihov naravni razvoj.

Tanek in prožen, 6 mm podplat omogoča, da se stopalo naravno upogiba, kar ima za posledico izboljšano držo pri hoji, močnejše mišice stopala in povečano senzorično povratno informacijo (za boljši nadzor motorične funkcije in ravnotežja).

Bosonogi čevlji Be Lenka Joy so primerni za nošenje na igriščih, parkih, urbanih okoljih in vsakodnevni sprehod. Zaradi svoje zračne konstrukcije niso idealni za deževno vreme.

Širok sprednji del čevlja (wide toe box) omogoča, da se prsti prosto premikajo in jih ne stiskajo kot tradicionalni čevlji, kar zagotavlja udobje tudi med celodnevno uporabo.

Čevlji so primerni za normalno do širše stopalo in za normalen do nekoliko višji nart. Zahvaljujoč praktičnemu zapenjanju z ježkom lahko čevlje po želji zategnete čez gleženj, zaradi česar so primerni za različne tipe stopal.

 

25 - notranja dolžina - 16,2 cm - širina - 6,9 cm

26 - notranja dolžina - 17,0 cm - širina - 7,1 cm

27 - notranja dolžina - 17,6 cm - širina - 7,2 cm

28 - notranja dolžina - 18,2 cm - širina - 7,3 cm

29 - notranja dolžina - 19,0 cm - širina - 7,5 cm

30 - notranja dolžina - 19,6 cm - širina - 7,6 cm

31 - notranja dolžina - 20,2 cm - širina - 7,8 cm

32 - notranja dolžina - 21,0 cm - širina - 8,0 cm

33 - notranja dolžina - 21,7 cm - širina - 8,2 cm

34 - notranja dolžina - 22,2 cm - širina - 8,4 cm

35 - notranja dolžina - 23,0 cm - širina - 8,5 cm

Merjeno z merilcem Plus12. Priporoča se 1 do 1,2 cm dodatnega prostora. Pri manjših številkah (v kolikor otrok še ni navajen na večji prostor) se priporoča nekje 0,5 do 0,6 cm prostora. 

 

Lastnosti:

  • 6 mm podplat
  • primerni za normalno do širše stopalo in normalen do nekoliko višnji nart
  • bosonogi

 

Be Lenka - Slovaška blagovna znamka Be Lenka je bila ustanovljena leta 2015, ko so začeli šivati ​​nosilke za nošenje otrok, leta 2017 pa so začeli proizvajati bosonogo obutev za odrasle. V nekaj letih so postali ena izmed najbolj priljubljenih blagovnih znamk bosonogih čevljev z lokalno proizvodnjo in lepim dizajnom. 

Kako izberem pravilno
velikost obutve?

Izbira velikosti obutve,
ki se prodajajo v trgovini MalaMaša

Preberi

BODITE OBVEŠČENI U VSEH NOVOSTIH IN AKCIJAH

Prijavite se Mala Maša novice in prvi boste obveščeno o vseh naših novostih in akcijah.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.