Z
Podloga: usnje
Z
Podplat: usnje
Z
Zgornji del: usnje najvišje kakovosti

Pediped Originals - Olivia lavender

37,95 €

Izdelka trenutno ni na zalogi.

 

6-12 mesecev (19) - notranja dolžina - 11,6 cm

12-18 mesecev (20) - notranja dolžina - 12,4 cm

18-24 mesecev (21) - notranja dolžina - 13,3 cm

Čeveljci imajo usnjen podplat s posebnim diamantnim vzorcem proti drsenju.  Zgornji del je tudi iz usnja in zračne tkanine. Tudi notranjost je usnjena, zato čevlji zdržijo hladnejše vreme, niso le poletni. Imajo praktičeno zapenjanje z ježkom, ki dobro drži nogo in ga je mogoče zategniti tudi na ožjem gležnju. Na splošno se dobro prilegajo vsem vrstam nog, razen res izjemno ozkim nogicam in zelo visokemu nartu..

Poleg odličnih materialov in lastnosti so tudi vizualno zelo lepi, otroški, igrivi, takšni, da ustrezajo različnim vrstam oblačil. To so naši najbolje prodajani otroški čevlji in srečni starši se po njih vedno znova vračajo.

 

Lastnosti:

  • prostizdrsen, maksimalno prilagodljiv usnjen podplat
  • za različne vrste nog
  • bosonogi

 

Pediped® je bil ustanovljen leta 2004 in je ena izmed najbolj priljubljenih blagovnih znamk otroške obutve na ameriškem trgu in se prodaja po vsem svetu. Svoj uspeh dolgujejo svoji preprosti filozofiji - v otroških čevljih so pozorni na udobje, kakovost in slog. Zato v proizvodnji uporabljajo samo najkakovostnejše usnje. Ponujajo tri linije otroških čevljev - Originals® za otroke do dveh let, Grip'n'Go™ za otroke od 9 mesecev do 3 let in Flex® za večje otroke. Da bi zagotovili zdrav in pravilen razvoj stopal vaših otrok, opravijo obsežne raziskave in testiranja. Razvijajo najsodobnejše tehnologije in inovativne lastnosti, kot so edinstveni vložki iz spominske pene do lahke, nepremočljive obutve, ki majhnim stopalom daje oporo in udobje.

Kako izberem pravilno
velikost obutve?

Izbira velikosti obutve,
ki se prodajajo v trgovini MalaMaša

Preberi

BODITE OBVEŠČENI U VSEH NOVOSTIH IN AKCIJAH

Prijavite se Mala Maša novice in prvi boste obveščeno o vseh naših novostih in akcijah.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.