Z
Podloga: naravno usnje
Z
Podplat: guma
Z
Zgornji del: naravno usnje

Froddo prvi koraki sandali svetlo modra

36,30 €
18
19
21

 

Froddo čevlji za prve korake so nežni otroški čevlji iz naravnega usnja brez škodljivih kemičnih spojin. Izjemno mehki in prožni, posnemajo bosonogo hojo in omogočajo, da majhne noge rastejo naravno in pravilno. Kot čevelj so namenjeni otrokom za prve korake, otroci, ki že hodijo jih lahko imajo tudi kot copatke.

Froddo Prewalkers so izdelani iz naravnega usnja brez kroma, ki ima antialergijske in antibakterijske lastnosti, za katere je značilna mehkoba in prožnost. Usnje je strojeno z naravnimi tanini iz lesa in cvetov ter ne vsebuje kemičnih spojin ter ščiti in ohranja nežno otroško stopalo. Naravno usnje brez kroma je mogoče vzdrževati izključno s suho krpo. Obdelava usnja z vodo in različnimi kozmetičnimi pripravki lahko povzroči poškodbe barve in izgubo antibakterijskih in antialergijskih lastnosti. Froddo Prewalkers enako skrbijo za nežna otroška stopala in kot tudi za okolje.

 

18 - notranja dolžina - 11,4 cm

19 - notranja dolžina - 12 cm

20 - notranja dolžina - 12,7 cm

21 - notranja dolžina - 13,3 cm

22 - notranja dolžina - 14 cm

 

 

Lastnosti:

  • zelo mehko usnje in podplat
  • za ožje in normalno stopalo
  • zapirajo se na ježka
  • bosonogi

 

Froddo - Je bil ustanovljen leta 1946 na Hrvaškem in je od takrat postal vodilni proizvajalec otroške obutve z več kot tisoč zaposlenimi. Vsi čevlji se šivajo neposredno na Hrvaškem in ne v Aziji, z uporabo okolju prijaznih materialov in zagotavljajo, da je usnje, ki ga kupijo, najvišje kakovosti, brez nevarnih težkih kovin in kroma. Poleg tega uporabljajo izključno lepila na vodni osnovi.

Podobni izdelki v kategoriji » Prvi koraki

Najbolj prodajano

Kako izberem pravilno
velikost obutve?

Izbira velikosti obutve,
ki se prodajajo v trgovini MalaMaša

Preberi

BODITE OBVEŠČENI U VSEH NOVOSTIH IN AKCIJAH

Prijavite se Mala Maša novice in prvi boste obveščeno o vseh naših novostih in akcijah.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.