Merilec Plus12

16,90 €
Artikla trenutno ni na zalogi
 

 

Plus12 je prva natančna merilna naprava - neodvisna od znamke in velikosti čevlja.

Ali ste vedeli, da več kot polovica vseh testiranih otrok nosi čevlje, ki so veliko prekratki za njihova stopala? Čevlji, ki se slabo prilegajo, poškodujejo otroška stopala! Za pravilno prileganje mora biti notranja dolžina čevlja vsaj 12 mm daljša od stopala. Kaj  lahko naredi plus12 :

  • Meri dolžino otroških stopal in samodejno doda 12 mm dodatnega prostora za pravilno prileganje
  • Izmeri natančno notranjo dolžino čevlja (do velikosti 45)

 

 

1. Merjenje stopal

Postavite stopalo v merilec Plus12, tako da je rdeča puščica pod najdaljšim prstom. Nato postavite boso otroško nogico ali v tesno prilegajočih se nogavicah na merilec Plus12. Na zadnji strani merilnika preberite izmerjeno dolžino. To je dolžina stopala, ki že vključuje 1,2 cm dodatnega prostora. 

 

2. Merjenje čevljev

Vstavite merilec Plus12 v čevelj dokler se rdeča puščica ne dotakne skrajne končne točke čevlja. Dobro pritisnite zadnji del merilca ob peto čevlja. Če imate težave pri vstavljanju merilca v čevelj (rdeča puščica ne sega do konca območja prstov), ​​to pomeni, da je vrh čevlja prenizek. Preberite izmerjeno dolžino, ki je notranja dolžina čevlja.
 
 

 

Kako izberem pravilno
velikost obutve?

Izbira velikosti obutve,
ki se prodajajo v trgovini MalaMaša

Preberi

BODITE OBVEŠČENI U VSEH NOVOSTIH IN AKCIJAH

Prijavite se Mala Maša novice in prvi boste obveščeno o vseh naših novostih in akcijah.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.