Z
Podloga: tekstil
Z
Podplat: naravna guma
Z
Zgornji del: naravna guma

Bundgaard gumijasti škornji Charly Low Navy

36,90 €
23
24

 

Otroški gumijasti škornji danskega podjetja Bundgaard so izdelani iz naravne gume in tako ne vsebujejo škodljivih snovi. Zanje je značilen preprost in klasičen nordijski dizajn.

Izdelani so iz naravnega kavčuka in zato ne vsebujejo PVC snovi. Zaradi preproste zasnove so primerni za vse. Zadaj imajo velik odsevni trak za večjo varnost vaših otrok. 

Podplat je nedrseč in prožen. Vložek je izdelan iz tekstila, snemljiv, notranjost pa je prekrita s tekstilom, za večje udobje nošenja. Namenjeni so normalnim in ožjim nogam, na prstih so lahko širši.

 

21 - notranja dolžina - 14,2 cm - širina - 6,1 cm

22 - notranja dolžina - 14,9 cm - širina - 6,2 cm

23 - notranja dolžina - 15,5 cm - širina - 6,3 cm

24 - notranja dolžina - 16,5 cm - širina - 6,4 cm 

Merjeno z merilcem Plus12. Pred vsakim nakupom obvezno izmerite dolžino in širino obeh nog. Nato izmerjene vrednosti primerjajte z našo tabelo in izberite najprimernejšo velikost. Ne pozabite dodati prostora za prtske. Pri gumijastih škornjih se ne priporoča več kot 1 cm prostora, raje manj. Za manjše otroke še manj, ker se sicer škornji lahko sezuvajo.

 

Lastnosti:

  • mehki in udobni
  • odsevni trak
  • brez PVC

 

Bundgaard - je bil ustanovljen leta 1904 v Esjbergu na Danskem. Bundgaard uporablja visokokakovostne materiale. Za čevlje je značilen predvsem zelo dober prostor za prste in mehak podplat. 

Kako izberem pravilno
velikost obutve?

Izbira velikosti obutve,
ki se prodajajo v trgovini MalaMaša

Preberi

BODITE OBVEŠČENI U VSEH NOVOSTIH IN AKCIJAH

Prijavite se Mala Maša novice in prvi boste obveščeno o vseh naših novostih in akcijah.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.